på fjället 2024

Exklusiva vatten långt upp i fjällvärlden

Tillsammans med Vindelfjällens Samecenter kan vi erbjuda ett exklusivt fiske runt Ammarnäs i Vindelfjällen.
Foto: Peter Schmitt, 2016 - En färgsprakande röding

Isfiske när det är som bäst

Heldagsturer till fjälls


Vintern 23/24 erbjuder vi rödingfiske när det är som bäst. Kombinationen av lokalkännedom och service ger dig och ditt sällskap goda förutsättningar för en lyckad dag på fjället. Alla våra guider har stor kunskap livet på fjället så att du alltid kan känna dig trygg även om det är långt till byn.

Vi börjar dagen med att ta skoter eller helikopter upp till våra undantagsvatten där vi skall spendera dagen med isfiske och gemenskap.

Vi har tillgång till ett antal olika vatten som alla håller mycket fina bestånd med röding. Guidecenter står för utrustningen om du inte har egen och guiden hjälper dig till ett lyckat fiske.

Vi lagar alltid mat över öppen eld på våra turer för det är helt enkelt godast på det sättet. Varma drycker och sköna renskinn är självklara följeslagare under dagen.

Fria vidder


En tur upp på fjället för att fiska röding är inte bara fiske. Naturupplevelsen, kamratskapen, mat och allt annat skapar en helhetsupplevelse som är svår att överträffa.

På guidecenter gör vi alltid det vi kan för att våra gäster skall känna sig glada när de tänker på sin vistelse med oss. Vi vill helt enkelt att du som gäst skall må bra hos oss, riktigt bra.


Pris


Baspriset för två personer inklusive allt utom skoter är 6 500 SEK.

För varje extra person som följer med på turen tillkommer en kostnad på 1 500 SEK.

Skall du hyra skoter kostar denna 1 400 SEK plus bensin.

Behöver kläder för att klara dig på vinterfjället kostar en komplett utrustning 400 SEK per person.

De finaste dagarna på fjället har vi ofta i maj. Vid den här tiden på året är det helikopter som gäller för att komma upp till sjöarna. Kontakta oss för offert på det fina vinterfisket med helikopter.