Stugor

Bra boende i Ammarnäs

Vi kan ordna städning om du inte vill lägga tid på det själv.

Stugor i Ammarnäs

Myrvägen 8


Centralt belägen stuga på gångavstånd från affären och Guidecenter. Kök, dusch, bastu och veranda. Tre sovrum med totalt sju bäddar.


Myrvägen 8 hyrs ut både sommar och vinter. Den kostar 6 500 kronor per vecka på sommaren och 7 500 kronor per vecka på vintern.


Dygnshyran är 1 200 kronor på sommaren och 1 500 kronor på vintern.


Tallvägen 2


Två sovrum inne med dubbelsängar i båda rummen. Gäststuga med våningssäng med bred undersäng. Välutrustat med internet, TV, kamin, kök, dusch, toalett samt spabad & vedeldad bastu ute.


Pris:
Vinter 7 500 kronor per vecka och 1 500 kronor per dygn
Sommar 6 500 kronor per vecka och 1 200 kronor per dygn


Krongården


En stor stuga med utsikt över fjällen. Krongården är fullt utrustad med bastu och eldplats både inne och ute. Upp till tio personer kan bo i Krongården som är vår mest påkostade stuga.


Krongården finns tillgänglig både sommar och vinter och kan hyras per dygn eller hela veckor beroende på vad du vill. Hör av dig till oss så talar vi om olika alternativ och priset för det som du behöver.


Krongården: Den kostar 14 000 kronor per vecka för maximalt sex personer. Personer därutöver debiteras med 250 kronor per person och dygn. Dygnshyran är 2 300 kronor och 300 kronor per extra person och dygn utöver sex personer.


Stuga Rönnvägen 12


Detta är en parstuga, 47 kvm vardera. 6 bäddar per stuga och 2 sovrum. Kök med allrum, soffa och matplats, fullt utrustat förutom diskmaskin. Toa och duschrum. Klädkammare med torkskåp. TV med hdmi, scart och USB. Motorvärmaruttag. Altan i söderläge med fjällutsikt.


200m till Slalombacken & Dalstugan, 150m till bensinmack, 800m till Hotellet/Restaurang, 900m till Guidecenter/Bistro, 1km till affären, längdskidspår utanför stugan och skoterled i anslutning till stugan. Rökning utomhus och husdjur är inte tillåtna.


Pris:
Vinter 7 500 kronor per vecka och 1 500 kronor per dygn
Sommar 6 500 kronor per vecka och 1 200 kronor per dygn
Fråga om pris om du vill hyra båda stugornaStuga Forsvall


Lillstuga med utedass, kök, våningssäng plus bäddsoffa och Wi-Fi. Stugan ligger mycket fint placerad vid Tjulån och är perfekt för harrfiskare som vill ha gångavstånd till fisket.


Stuga Forsvall hyrs ut på sommaren och kostar 4 600 kronor per vecka.


Bergvägen 3


Fin stuga ganska långt ner på Bergvägen. Här hittar du två sovrum med våningssängar. Vardagsrum med kokvrå och dusch med toalett. TV och internet via fiber.


Bergvägen 3 hyrs ut både sommar och vinter och kostar 6 500 kronor per vecka på sommaren och 7 500 kronor per vecka på vintern.


Dygnshyran är 1 200 kronor på sommaren och 1 500 kronor på vintern.


Leos stuga


Leos stuga ligger precis vid Tjulån i ett ostört läge med gångavstånd till byn. Ett drömläge för harrfiskarna. Två sovrum med totalt sex bäddar, allrum och kök samt toalett med dusch.


Leos stuga hyrs ut på sommaren och kostar 6 500 kronor per vecka


Liftstugan


Fullt utrustad stuga i avskild läge med bastu. Stugan ligger i närheten av skidbacken och rymmer sex personer.


Liftstugan hyrs ut både sommar och vinter och kostar 6 500 kronor per vecka på sommaren och 7 500 kronor per vecka på vintern.


Bergstugan


Fin stuga som ligger på Bergvägen i Ammarnäs. Stugan är fullt utrustad och läget är bland det bästa Ammarnäs kan erbjuda. Stugan har kök, allrum och två sovrum. I allrummet finns en kamin som är trevlig att ha tillhands kalla dagar. Bergstugan passar bra för upp till fyra personer.


Bergstugan hyrs ut på sommaren och kostar 6 500 kronor per vecka


Lillstugan


Lillstugan ligger fint placerad på Fälla med utsikt över Ammarnäsfjällen. Dusch, toalett och kök. Lillstugan rymmer 3-4 personer.


Lillstugan hyrs ut på sommaren och kostar 4 600 kronor per vecka