Stugor

Bra boende i Ammarnäs

Vi kan ordna städning om du inte vill lägga tid på det själv.

Stugor i Ammarnäs

Taimostugan


Fullt utrustad stuga med 9 bäddar fördelade på ett sovrum plus sovloft. Bastu och uteplats med grill. Stugan ligger långt upp på Bergvägen och har fin utsikt över fjället.


Taimostugan hyrs ut både sommar och vinter och kostar 7 000 kronor per vecka på sommaren och 8 000 kronor per vecka på vintern.


Dygnshyran är 1 400 kronor på sommaren och 1 600 kronor på vintern.


Myrvägen 8


Centralt belägen stuga på gångavstånd från affären och Guidecenter. Kök, dusch, bastu och veranda. Tre sovrum med totalt sju bäddar.


Myrvägen 8 hyrs ut både sommar och vinter. Den kostar 6 500 kronor per vecka på sommaren och 7 500 kronor per vecka på vintern.


Dygnshyran är 1 200 kronor på sommaren och 1 500 kronor på vintern.


Krongården


En stor stuga med utsikt över fjällen. Krongården är fullt utrustad med bastu och eldplats både inne och ute. Upp till tio personer kan bo i Krongården som är vår mest påkostade stuga.


Hela Krongården: Den kostar 11 000 kronor per vecka på sommaren och 13 000 kronor per vecka på vintern. Dygnshyran är 2 000 kronor på vintern och 1 700 kronor på sommaren.


Enbart storstugan: 9 000 kronor per vecka på sommaren och 11 000 kronor per vecka på vintern. Dygnshyran för storstugan är 1 700 kronor på vintern och 1 400 kronor på sommaren.


Bergvägen 12


Stor stuga med tre sovrum. Två med dubbelsäng och ett rum med våningssäng. Vardagsrum, kök, dusch och toalett och bastu. I stugan finns både TV och internet via fiber.


Bergvägen 12 hyrs ut både sommar och vinter och kostar 6 500 kronor per vecka på sommaren och 7 500 kronor per vecka på vintern.


Dygnshyran är 1 200 kronor på sommaren och 1 500 kronor på vintern.


Stuga Forsvall


Lillstuga med utedass, kök, våningssäng plus bäddsoffa och Wi-Fi. Stugan ligger mycket fint placerad vid Tjulån och är perfekt för harrfiskare som vill ha gångavstånd till fisket.


Stuga Forsvall hyrs ut på sommaren och kostar 4 600 kronor per vecka.


Bergvägen 3


Fin stuga ganska långt ner på Bergvägen. Här hittar du två sovrum med våningssängar. Vardagsrum med kokvrå och dusch med toalett. TV och internet via fiber.


Bergvägen 3 hyrs ut både sommar och vinter och kostar 6 500 kronor per vecka på sommaren och 7 500 kronor per vecka på vintern.


Dygnshyran är 1 200 kronor på sommaren och 1 500 kronor på vintern.


Leos stuga


Leos stuga ligger precis vid Tjulån i ett ostört läge med gångavstånd till byn. Ett drömläge för harrfiskarna. Två sovrum med totalt sex bäddar, allrum och kök samt toalett med dusch.


Leos stuga hyrs ut på sommaren och kostar 6 500 kronor per vecka


Liftstugan


Fullt utrustad stuga i avskild läge med bastu. Stugan ligger i närheten av skidbacken och rymmer sex personer.


Liftstugan hyrs ut både sommar och vinter och kostar 6 500 kronor per vecka på sommaren och 7 500 kronor per vecka på vintern.


Bergstugan


Fin stuga som ligger på Bergvägen i Ammarnäs. Stugan är fullt utrustad och läget är bland det bästa Ammarnäs kan erbjuda. Stugan har kök, allrum och två sovrum. I allrummet finns en kamin som är trevlig att ha tillhands kalla dagar. Bergstugan passar bra för upp till fyra personer.


Bergstugan hyrs ut på sommaren och kostar 6 500 kronor per vecka


Lillstugan


Lillstugan ligger fint placerad på Fälla med utsikt över Ammarnäsfjällen. Dusch, toalett och kök. Lillstugan rymmer 3-4 personer.


Lillstugan hyrs ut på sommaren och kostar 4 600 kronor per vecka