Stugor

Bra boende i Ammarnäs

Vi kan ordna städning om du inte vill lägga tid på det själv.

Stugor i Ammarnäs

Stuga 22


På Bergvägen ligger Stuga 22 med två sovrum plus loft. Fullt utrustad med kök, dusch och toalett.

Stugan har fiber och wifi. På utsidan står den fina vedeldade bastun.


Stuga 22 hyrs ut både på vinter som sommar. Priset är 8 000 kronor för en vecka eller 1 750 kronor per dygn på vintern och 7 000 kronor för en vecka eller 1 500 kronor per dygn på sommaren.


Bergvägen 3


Fin stuga ganska långt ner på Bergvägen. Här hittar du två sovrum med våningssängar. Vardagsrum med kokvrå och dusch med toalett. TV och internet via fiber.


Bergvägen 3 hyrs ut både sommar och vinter och kostar 7 000 kronor per vecka på sommaren och 8 000 kronor per vecka på vintern.


Dygnshyran är 1 500 kronor på sommaren och 1 750 kronor på vintern.


Tallvägen 2


Två sovrum inne med dubbelsängar i båda rummen. Gäststuga med våningssäng med bred undersäng. Välutrustat med internet, TV, kamin, kök, dusch, toalett samt spabad & vedeldad bastu ute.


Pris:
Vinter 8 000 kronor per vecka och 1 750 kronor per dygn
Sommar 7 000 kronor per vecka och 1 500 kronor per dygn


Krongården


En stor stuga med utsikt över fjällen. Krongården är fullt utrustad med bastu och eldplats både inne och ute. Upp till tio personer kan bo i Krongården som är vår mest påkostade stuga.


Krongården finns tillgänglig både sommar och vinter och kan hyras per dygn eller hela veckor beroende på vad du vill. Hör av dig till oss så talar vi om olika alternativ och priset för det som du behöver.


Krongården: Den kostar 14 000 kronor per vecka för maximalt sex personer. Personer därutöver debiteras med 250 kronor per person och dygn. Dygnshyran är 2 300 kronor och 300 kronor per extra person och dygn utöver sex personer.


Stuga Rönnvägen 12


Detta är en parstuga, 47 kvm vardera. 6 bäddar per stuga och 2 sovrum. Kök med allrum, soffa och matplats, fullt utrustat förutom diskmaskin. Toa och duschrum. Klädkammare med torkskåp. TV med hdmi, scart och USB. Motorvärmaruttag. Altan i söderläge med fjällutsikt.


200m till Slalombacken & Dalstugan, 150m till bensinmack, 800m till Hotellet/Restaurang, 900m till Guidecenter/Bistro, 1km till affären, längdskidspår utanför stugan och skoterled i anslutning till stugan. Rökning utomhus och husdjur är inte tillåtna.


Pris:
Vinter 8 000 kronor per vecka och 1 750 kronor per dygn
Sommar 7 000 kronor per vecka och 1 500 kronor per dygn
Fråga om pris om du vill hyra båda stugornaKungsledsvägen 16 lilla


Lillstuga med utedass, kök, våningssäng plus bäddsoffa och Wi-Fi. Stugan ligger mycket fint placerad vid Tjulån och är perfekt för harrfiskare som vill ha gångavstånd till fisket.


Lillstugan hyrs ut på sommaren och kostar 4 600 kronor per vecka.


Kungsledsvägen 16 stora


Denna fina stuga med sjötomt ligger vid Tjulåns strand med makalös utsikt över fjällen. Här finns möjlighet till fiske endast 50 meter från huset, Kungsleden startar nära stugan. Mycket bekvämt boende med fullt utrustat kök, trevligt allrum med braskamin, två sovrum med fyra platser, badrum med dusch. Gångavstånd till affär och restaurang. Fiber och wifi finns i stugan.


Kungsledsvägen 16 stora hyrs ut både sommar och vinter och kostar 7 000 kronor per vecka på sommaren och 8 000 kronor per vecka på vintern.


Dygnshyran är 1 500 kronor på sommaren och 1 750 kronor på vintern.


Leos stuga


Leos stuga ligger precis vid Tjulån i ett ostört läge med gångavstånd till byn. Ett drömläge för harrfiskarna. Två sovrum med totalt sex bäddar, allrum och kök samt toalett med dusch.


Leos stuga hyrs ut på sommaren och kostar 7 000 kronor per vecka


Birgerstugan


Vid foten av Potatisbacken finns en charmig äldre stuga i gamla och lugna delen av Ammarnäs med utsikt över Tjulån, Gautsträsk och fjället Ribovardo. Sitt vid bordet och se när fisken vakar i Tjulån eller fåglarna passerar utanför fönstret. Ta enkelt skotern eller skidorna från stugan och njut av fiske eller skidåkning på fjäll eller i björkskogen.

Fullt utrustad och invändigt modern stuga för 2 personer med kök, wifi, dusch och vedeldad kamin.


Birgerstugan hyrs ut från sportlovet på vintern och på sommaren. Priset är 8 000 kronor för en vecka eller 1 750 kronor per dygn på vintern och 7 000 kronor för en vecka eller 1 500 kronor per dygn på sommaren.