Småviltsjakt


Peter Schmitt, 2019

Jaktarrangemang

Småviltsjakt

Ammarnäs Guidecenter är jaktarrangör och i vårt område finns det tillgång till stora jaktmarker på ripa och skogsfågel. Småviltjakten växer stadigt för oss på Guidecenter och 2020 satsar vi ännu mer för att du som gäst skall få det bästa när du vänder dig till oss.

Länsstyrelsen har i uppdrag att förvalta och vårda all jakt på vilt på statens mark ovan odlingsgränsen. På Guidecenter brukar vi boka upp områden för att ge dig som gäst tillgång till ett eget jaktområde. Läs gärna mer om 'Jakt i fjällen' på Länstyrelsens webbplats.

I området kring Ammarnäs finns unikt stora marker som står öppna för ripjakt tack vare ett nära samarbete med Rans och Grans sameby.Ripjakt
Du kan flyga ut till våra egna områden för att uppleva ripjakt i absolut vildmark eller så kan du låta oss arrangera det du behöver i närområdet som erbjuder en fantastisk natur i Vindelfjällens naturreservat.
Ta en helikopter rakt ut i vildmarken eller låt oss hjälpa dig med transporter av utrustning till mer närliggande områden där det inte råder skoterförbud.

Skogsfågel
Vill du koncentrera dig på skogsfågel, som exempelvis tjäder, hjälper vi naturligtvis till med det som behövs för att ge dig möjlighet till en lyckad jakt under tiden du är hos oss i Ammarnäs.

Priser
Alla våra jaktarrangemang skräddarsys efter varje gästs önskemål. Ring oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa till med.