Upplevelse!

3 & 7-dagars paket med allt

Peter fiskar harr i Sjöforsen
Foto: x, 2017

Våra kompletta paket

7-dagars


Inledning
Sju dagars fiske med allt inkluderat. Boende, måltider, fiskekort, transporter och guider. Du behöver bara ta med dig själv och ditt flugspö.

Fiskevatten
Vi fiskar i de vatten som för dagen är absolut bäst. Det kan vara i vårt närområde eller tio mil bort, det viktiga är att fisket blir det bästa. Vindelån, Tjulån, Vindelälven, Laisan, Geirtsbäcken, Hemligjaure eller Hemligbäcken är bara några av de alternativ vi har.

Ammarnäs är unikt på det sättet att det alltid går att hitta bra fiske inom avstånd för en dagstur. Våra guider med många år i vattnen i Västerbotten hjälper dig till det bästa fisket.

Boende
Ni bor bra hos oss i Ammarnäs. Antingen bor ni i vår stora lägenhet ovanpå Guidecenter med närhet till mat och personal eller så väljer vi ut en av våra många stugor om ni vill bo lite mer avskilt. Vilket val du än gör så kan vi garantera ett boende av hög kvalité.

Måltider
Vi äter maten i vår bistro när vi är i närområdet. Bor ni i stuga äter ni frukost som ni gör iordning själva, vi leverer allt till dörren. Bor ni i vår lägenhet äter ni även frukosten i vår bistro, uppdukad och klar. Lunch äter vi i regel ute vid något fiskevatten och sedan väntar en förstklassig middag på oss när vi återkommer till byn på seneftermiddagen.

Fiskekort
Alla nödvändiga fiskekort ingår i priset, med undantag för specialturer som du kan välja som tillval till baspaketet. Mer om detta längre ner på sidan.

Det ingår en dag med guide på någon av specialsträckorna Sjöforsen, Järnforsen eller Övreforsen i våra paket. För att kunna fiska på specialsträckorna måste det finnas lediga dagar när du bokar ditt paket. Ju tidigare du bokar, desto bättre valmöjligheter.

Transporter
Bil är en nödvändighet och antingen åker ni med dagens guide eller så kör ni egen bil. Valet är ert och lite beroende på hur många vi är.

Guider
Våra guider har stor erfarenheten av vattnen i Ammarnäs med omnejd. Alla har minst tio års erfarenhet av fisket i vårt närområde, på fjället, i Hemligjaure och andra vatten som ligger lite längre bort.3-dagars


Inledning
Tredagarsturen är en kortare variant av vårt veckopaket. Allt som finns med i veckopaketet ingår också i vårt tredagarspaket. Boendet lägger vi i regel i en stuga då vi har svårt att upplåta vår lägenhet för kortare boende men inget är hugget i sten hos Guidecenter.

Ring oss så pratar vi mer om hur vi kan lägga upp det för dig och din grupp. Erfarenheten har lärt oss att vara extremt flexibla för i slutändan handlar det alltid om att det är du som kund som skall få ut så mycket som möjligt av din vistelse hos oss på Guidecenter i Ammarnäs.

Större grupper
Priset på våra paket bygger på att man är tre fiskare plus guide. Är ni en större grupp ordnar vi naturligtvis även detta och då tar du kontakt med oss för att prata om detaljer och pris.

Vi arrangerar gärna turer där en del av deltagarna är erfarna fiskare medan andra är rena nybörjare. Vi kanske fiskar på lite olika platser för att inte störa varandra och sedan sammanstrålar vi för fika och måltider.